Interim, Programma- en Projectmanagement

project management interim management programma management vacature verlof crisismanagement volgende stap

Wat is er nodig?

Tijdelijke overbrugging nodig? Duurt het te lang om een vacature in te vullen met een vaste kracht? Is er sprake van tijdelijke afwezigheid van een leidinggevende? Vertrek van een manager? Of is er behoefte aan iemand die ondersteunt bij een aanstaande, of stroeflopende verandering?


Aandacht, Betrokkenheid en Daadkracht

Als ervaren Interim Manager, kan ik met enthousiasme, positieve houding en daadkracht - in vrijwel elk traject - bijspringen.

Of het nu een Programma, Project betreft of gaat om een lijn- of staf-functie: in de afgelopen 20 jaar heb ik een rijkdom aan werkervaring opgebouwd.

Startend vanuit internationale marketing & sales functies in de ICT, heb ik daarna vele jaren gewerkt in de energiesector alsmede de financiële sector. Ondertussen ook nog bij diverse andersoortige organisaties actief geweest en tegelijkertijd expertise vergaard op het vakgebied van Safety & Security. 

Veranderingen

Rode draad door mijn Curriculum Vitae, en dus ook een specialisme: begeleiden van veranderingen. Dat kunnen transities zijn die hun oorsprong kennen in wetswijzigingen, maar ook ICT-wijzigingen, procesveranderingen en veranderende marktomstandigheden.

Kortom elke situatie waar aanpassing nodig is. Dat vraagt flexibiliteit en aanpassingsvermogen van medewerkers. Soms betekent dat een noodzaak tot andere werkwijzen, gedragsverandering of herstructurering of reorganisatie.

Prestaties

Ik ben gedreven, energiek en resultaatgericht, en tegelijkertijd verlies ik nooit de mens, de betrokkenen uit het oog. Dat is een belangrijke combinatie, die goed van pas komt in allerlei trajecten zoals:

  • Adviseren en Begeleiden van Directies en Management Teams
  • Cultuurverandering/Fusie/Reorganisatie
  • Optimalisatie van processen (wel / niet in combinatie met ICT)
  • Implementatie van nieuwe werkwijzen

Neem gerust contact op, stel vragen en/of we plannen een kennismakingsgesprek in.