Over mij

desiree streumer lambert coach interim manager trainer dynamisch energiek leren stimuleren stimulauncher

Ik ben een ervaren interim manager, coach en trainer. In

2003 heb ik StimuLauncher opgericht.

 

Ik vind het gewoon leuk mensen te stimuleren naar een voor hen passende toekomst, te lanceren naar nieuwe niveau’s. Zeker ook om mensen, teams en organisaties op langere termijn goed te laten functioneren. Ik help graag bij de groei van individuen en teams, kortom te zorgen dat ze “goed in hun vel zitten”.

 

Wie is Désirée

Ik sta als mens bekend om mijn aanpak van daadkracht, liefdevol luisteren en spiegelen. Daarnaast heb ik naar het schijnt humor en ook zeker een serieuze ondertoon. Ik ben analytisch, weet snel vertrouwen te winnen, ben gedegen. Ik weet anderen tot goede, soms stevige en altijd respectvolle discussies uit te dagen. Enthousiasme, dynamiek en energie zijn ook woorden die echt bij mij passen.

Hoe het zo gekomen is

Meer dan 25 jaar geleden studeerde ik International Business Administration in Utrecht met een focus op “de cijfers van een organisatie moeten kloppen”. Leuk en boeiend, maar er zat weinig “menselijks” in de opleiding. Ik besloot door te studeren in de “zachte kant van de organisatie”. Het werd: Cultuur, Organisatie en

Management. Eigenlijk ging dat over: hoe leven en werken mensen het meest optimaal samen? Via internationale functies in ICT , telecom en energiebedrijven, kwam ik meer en meer in allerlei advies functies in Marketing en Sales. Gaandeweg ontwikkelde ik mij tot interimmanager. Leidinggeven en verandering in organisaties begeleiden, werd een steeds groter deel van mijn functies.

 

Tussendoor maakte ik in 2003 de overstap naar het ondernemerschap. Via coachend leiderschap,  kwam ik op het spoor van coaching. Tussen 2007 en 2010 daarvoor ook weer in de schoolbanken plaatsgenomen voor zowel kennis als ook toepassen in de praktijk. Sindsdien mag ik mij ook Master Coach noemen. Coaching is een enorm leuk vak, zeker ook in combinatie met interim management. Het ontwikkelen van trainingen en het trainerschap zelf, daar geniet ik ook van.